Over Sammy

Digital Projectmanager & Designer

Enthousiast, goed met mensen, gestructureerd, betrokken, multi-inzetbaar en stressbestendig. Zo beschrijven mensen mij geregeld in de werksfeer. Werk met me samen als Digital Project Manager, Product Owner, en/of UX Designer. Mijn kracht ligt in het concretiseren van ideeën naar (digitale) producties door een sterke strategie en het verbinden van mensen.

Met een HBO diploma Communicatie & Multimedia Design op zak ging ik in 2011 van start als UX en Graphic Designer. Al snel bleek dat ik ‘goed was met mensen’. Coachen en structuur aanbrengen is als een tweede natuur voor me. Ik kreeg de kans mezelf te ontwikkelen als Projectmanager.

Dankzij deze combinatie merk ik dat ik snel kan schakelen met experts, opdrachtgevers goed kan vertellen over de aanpak van een project en wanneer wenselijk een dubbelrol kan vervullen waardoor teams klein blijven en lijnen kort.

In mijn vrije tijd doe ik aan CrossFit, heb ik een rijk sociaal leven, zing en produceer ik muziek en ga graag naar feestjes en festivals om te dansen.

Leuk je te ontmoeten!


Mijn ervaring

  • Freelance Digital Designer & Projectmanager @ Sammy de Keijne (2020-nu)
  • Bedrijfsleider @ SLA (2019-2020)
  • Digital producer & UX designer @ IN10 (2015-2019)
  • Digital Projectmanager @ Maximum (2013-2015)
  • UX designer @ Vurig (2014)
  • Digital Projectmanager & UX designer @ Urban Interactives (2011-2013)
  • Assistant art-director @ BransonCompany (2010-2011)

Ik studeerde in 2011 af bij de Hogeschool Rotterdam, studie Communicatie & Multimedia Design (met honours degree).

Voor meer informatie: bekijk mijn LinkedIn profiel.


Software & tools

Ik werk met de volgende tools en software:

Project Management: Notion, Asana, Jira (ServiceDesk), Basecamp, To Do, Google Drive, Trello

CMS’s & builders: Hubspot, WordPress, Wix, ReadyMag, Sitecore, Drupal, Webflow

Design: Figma, Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, Sketch, Axure, InVision

Overig: HTML/CSS, Hubspot (als CRM, Email, CMS), MailChimp, Google Analytics & Tag Manager, Later, Facebook & Instagram (professioneel)


Contact

Sammy de Keijne

Denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur me een berichtje via LinkedIn of hello@sammydekeijne.nl.